Casa de lemn ”Pleynet” – Gama “Case din lemn eficiente”.

Casa de lemn ”Pleynet”.

Chiar daca au trecut sase ani de la constructia ei,aceasta casa de lemn atractiva cu finisaje exterioare din lambriuri de lemn,inca nu a apucat sa prinda un singur rid! Inconjurata pe trei laturi de o terasa din lemn de nuc, Casa de lemn Pleynet emana bucuria de a trai a proprietarilor. Construita dupa tehnica grinzi si coloane, aceasta casa din lemn le permite cunoscatorilor care « rasfoiesc » acest portofoliu sa observe evolutia stilulului nostru de constructie.

 

 

Întrucât pereţii exteriori sunt responsabili pentru 20 % din pierderea termică generală a unei case aplicam următoarele variante:

 

Deoarece acoperişul este responsabil pentru 30% din pierderea termică generală a unei case, aplicăm următoarele soluţii:

Pierderi importante de căldură se înregistrează şi la nivel planşelui, de aceea pentru o casa de lemn este foarte important ca acesta să fie bine izolat. Folosim urmatoarele soluţii:

Nu în ultimul rând, tâmplăria este responsabilă pentru 13 % din pierderea termică generală a unei case de lemn. Tâmplăria pe care o folosim este fabricată din esenţă răşinoasă pe principiul lamelelor încleiate cu grosimea totală de 68 mm cu vitraj triplex + low, care asigură cea mai bună soluţie existentă la ora actuala din punct de vedere al izolaţiei termice şi fonice.