Întrucât pereţii exteriori sunt responsabili pentru 20 % din pierderea termică generală a unei case îţi propunem următoarele variante:

Deoarece acoperişul este responsabil pentru 30% din pierderea termică generală a unei case, aplicăm următoarele soluţii:

Notă: materialul de izolaţie este aplicat în general deasupra căpriorului sau câteodata sub acoperiş intre rigips şi căpriori.

Pierderi importante de căldură se înregistrează şi la nivel planşelui, de aceea este foarte important ca acesta să fie bine izolat. Vă oferim urmatoarele soluţii:

Nu în ultimul rând, tâmplăria este responsabilă pentru 13 % din pierderea termică generală a unei case. Tâmplăria pe care v-o propunem este fabricată din esenţă răşinoasă pe principiul lamelelor încleiate cu grosimea totală de 68 mm cu vitraj triplex + low, care asigură cea mai bună soluţie existentă la ora actuala din punct de vedere al izolaţiei termice şi fonice.

Pentru a beneficia de o bună calitate a aerului şi a evita disconfortul legat de variaţiile de umiditate si de condens este important ca aerul să fie corect reciclat, evacuând concomitent umiditatea în exces rezultată din bucatarie şi băi dar si pe cea rezultata în urma transpiraţiei umane. Sistemele tradiţionale de ventilatie sunt mari consumatoare de energie, pentru o bună ventilare fiind necesar un debit de 30 metri cubi pe /oră! Aceasta înseamnă că expulzam în exterior în permanenţă aerul la 18 grade si aspirăm în interiorul casei, în fiecare oră, 30 de metri cubi de aer la temperatură exterioară, care desigur, câteodată poate să fie şi de -20 grade Celsuis. Pentru a remedia şi această problema avem următoarele două soluţii: