Case din lemn eficiente Casa Chapuis – comfort si costuri reduse.

Case din lemn eficiente Casa Chapuis – comfort si costuri reduse.

Casa Chapuis – Gama „Case din lemn eficiente” , ofera comfort si costuri reduse utilizand solutii ingenioase.

Cuvantul de ordine in constructia acestei case de lemn cu o structura alcatuita din grinzi si coloane  a fost optimizarea costurilor. Utilizarea unui acoperis in doua planuri, alegerea unei inaltimi nu foarte mari pentru camerele de la parter si etajul construit in stil supanta au permis obtinerea unor costuri mici pentru metrul patrat de suprafata habitabila.

Aproape intotdeauna o familie tanara care decide ca vrea sa isi construiasca un camin propriu se confrunta cu problema banilor dar totusi doreste o casa in care sa se simta bine si sa aiba tot ce este necesar pentru a avea un trai deent.Echipa domus Carpatica a venit in sprijinul acestor necesitati cu o solutie tehnica ingenioasa.Folosirea sistemului grinzi si coloane a permis realizarea structurii casei intr-un mod eficient si rapid,panourile fiind realizate in atelier au permis montajul rapid reducand timpul petrecut de echipa pe santier.Inaltimea redusa a plafonului a redus materialul folosit si costurile pentru incalzire si a creat saptiu pentru camerele de la etaj,pastrand dimensiunea redusa a cladirii maximizand totodata spatiul interior.

Toate aspectele acestei constructii au fost analizate in detaliu pentru a oferi proprietarilor absolut tot ce face ca o casa din lemn eficienta sa fie o alegere perfecta si totusi pastrand pretul pe metrul patrat redus,lucrul cel mai important.

Caracteristicile lemnului permit folosirea sa ca material de constructie in orice proiect, incurajand creativitatea arhitectilor. Aceasta casa din lemn poate evolua fara dificultate, amenajarile si extinderile ulterioare fiind facile. Ca figura de stil, desigur, putem spune ca nimic nu este batut in cuie in cazul unei case din lemn… in timp proprietariiputand sa extinda sau sa modifice constructia facil si eficient

 

 

 

 

 

 

 

[nggallery id=2]