Vila din lemn Urban Union-un duplex contemporan

Vila din lemn Urban Union-contemporan,modern,eficient.

Iata o moderna vila din lemn, tip duplex, care nu este insa o banala constructie „in oglinda”, cu o amplasare si cu o poveste aparte. Am construit aceasta casa din lemn, proiectata de WS-INGENIERIE, la baza formatiunii stancoase de origine vulcanica care gazduieste sanctuarul Sfantului Iosif, patronul tuturor muncitorilor, prima statuie din beton armat din Franta, inalta de 22 metri. In acest loc incarcat de istorie inca se mai pot cumpara terenuri pentru constructii, insa la preturi nu tocmai mici.  Inconvenientul a fost inlaturat de familiile Ninota si Viallate, care au decis sa locuiasca impreuna in acest mini-complex de doua case din lemn cu aspect „hi-tech”. Suprafata totala: 196 (Ninota) + 292 m2 (Viallate).

Ideea impartirii terenului prin construirea unei case  compusa din corpuri, parter plus etaj, fiecare cu terasa proprie, realizat dupa dorintele fiecarei familii in parte, plus reducerea costurilor de constructie prin alegerea structurii din lemn pentru casa a facut ca si acest proiect sa fie unul castigator!

Utilizarea tehnologiilor de izolare termica eficienta plus folosirea materialelor ecologice precum lemnul si vata minerala au permis construirea unei case bine izolata termic,iar utilizarea materialului cetris a permis creearea unei fatade moderne si rezistente care ofera un look futurist si atragator si care odata cu finalizarea completa a oferit proprietarilor un camin cald si primitor,lucrul pe care il doreste oricine porneste pe acest drum.


Cateva detalii, cu mentiunea ca proiectul este in curs de finalizare. Dupa ce am realizat kit-ul din lemn, am montat ferestrele, usile si fatadele.

 

[nggallery id=25]

 

Iata cum a fost acest proiect de casa din  lemn transformat in realitate:

[nggallery id=16]

Cateva din detaliile acestei vile din lemn: planseu, izolatie – un punct forte, grinzi, panouri din lemn…

[nggallery id=17]

 

Tot echipa Domus Carpatica a asigurat si montarea usilor si ferestrelor pentru aceasta vila din lemn.

[nggallery id=18]